Blog

Øv – Anja Beran er blevet syg

12. august 2016

Øv – Anja Beran er blevet syg og har for første gang aflyst et kursus. Alle kan blive syge og skal blive under dynen. God bedring Anja.

Så nu er Sparreholmsslott Åsa på arbejde med at få stedets egen meget dygtige klassiske ridelærer, til muligvis at ville undervise mig på hendes egne heste. 

Så nu er jeg EKSTRA glad for, at jeg tog mine ridestøvle jophurs på, som jeg fik i gave af min søde mand, hvis det viser sig, at jeg skal ride i denne weekend – SÅ spændende.

Ahhh kaffe latte

Så lige nu sidder jeg i hjertet af Stockholm og afventer svar på, hvilke eventyrer fremtiden nu byder på. Og en kaffe latte smage altså lige så godt her som i København – så alt er godt. Dog er det der vaniljecreme altså noget mærkeligt noget at putte på en blåbærtærte synes jeg. Der skal altså creme fraiche på og helst rigeligt af det 😀

Stockholm er ellers en smuk by. Jeg har aldrig været her før, men forestil dig København bare med endnu flere øer og kanaler og broer og mennesker med 80er punk hår, ja så er du i Stockholm 🙂 Super søde og og høflige mennesker. Så jeg skal have hevet familien hertil i fremtiden og hygge.

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Har du en kommentar til artiklen kan du tilføje den her under